Na lavičce dorostenci a na hřišti to poslední, co trenérovi SK po zraněních zbylo. Přesto kladenský tým ukázal svou sílu a na hřišti rakovnického Tatranu vybojoval dva body po penaltovém rozstřelu, když utkání po devadesáti minutách skončilo 0:0. 

Více ze hry mělo Kladno, čímž potvrdilo, že mu čelo tabulky patří právem. Zvláště v prvním poločase nepustilo, až na tři minuty, domácí téměř ani k velkému vápnu. V těch třech minutách třikrát prolétl míč kolem Tesařovy branky, z toho jedna šance zaváněla gólem. Na druhé straně stojí za zaznamenání Kroutilův pokus. V utkání plném vysokých nakopávaných centrů vynikali nasazením či technikou Růžička, Šíma, Kroutil směrem dopředu a k nim se často drzou kličkou či přesnou rozehrávkou přidal Bartoš. Dobře si na postu zraněného Pechra, teda na štítovém záložníku, vedl Borák a za ním čistili centry T. Procházka a Hanzlík. 

"Nevymlouvám se, ale na našem výkonu se počet hráčů, které z různých důvodů máme mimo hru, podepsal. Ve středu hřiště jsme vynikali kombinací, byli jsme silnější na míči, ale v útoku jsme měli zužitkovat centry z křídelních prostorů," konstatoval trenér SK Jan Pejša.

Sestava SK: Tesař - Veselý, Hanzlík, T. Procházka, Bartoš, Růžička, Borák, Kafka, Šíma, Kroutil, Nesládek (bez střídání).

Diváků: 156

Nejlepší podle VK: Bartoš.

Jan Murárik

rakovnihonza

Honza Pechr už chodí o berlích a zápas si s přítelkyní nenechali ujít

rakovnimezi

Mezi náhradníky seděl Tomášův syn Vladimír Procházka

rakovnivelmi

Velmi dobrý výkon podal Pavel Bartoš