Trenér Hašek: Sokol je na Neratovice připravený

Hostouň nečekaně v posledních kolech dvakrát za sebou prohrála se silnými týmy. Dnes hostí favorita na postup z divize, Neratovice - Byškovice (15.30 h). 

Předpokládám, že je to zápas, který má Sokoly vrátit na vítěznou vlnu...
Každý zápas chceme vyhrát, ale pravda je, že po dvou prohrách vnímáme tlak, aby se zase začalo bodovat. Ale není důvod k panice. Mužstvo dokázalo, že patří do horních pater tabulky. Otázkou je, jestli má takovou kvalitu, aby hrálo v absolutní špičce, nebo v klidném středu tabulky. K té špičce nám zatím chybí někoho z ní porazit. Dosud jsme vyhrávali nad týmy, nad kterými jsme vyhrát měli...

Je pro domácí Sokol výhodou, že také váš soupeř je dvě kola bez výhry za tři body?
Malá výhoda to asi je. Ale Neratovice patří dlouhodobě ke špičce divize, kterou mají, na rozdíl od nás, už delší dobu vyzkoušenou. Mají dobře organizovanou defenzivu, výborné standardní situace a podnikají rychlé protiútoky. Nečeká nás nic jednoduchého. Tento týden jsme si v mužstvu spoustu věcí vyříkali. Podle mého má charakter a je na dobré cestě. Pro vítězství uděláme nejen pusou, ale i výkonem na hřišti všechno. Myslím, že to dnes diváci poznají (usmívá se).

Nastoupíte v optimální sestavě, nebo se Sokolu naplnila marodka?
Na marodce z hráčů základní sestavy je zraněný Armin Krndžija, který na ní stráví zřejmě zbytek podzimu. Naopak velkou radost mám z uzdravení Štěpána Hájka. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí