Pepa Fujdiar zve na tradiční futsalový turnaj

Vyběhat vánočky, salát či cukroví a ještě si zahrát kvalitní futsal s přáteli, to je tradiční turnaj otce a syna Fujdiarů. Koná se, jak jinak, v kladenské sportovní hale zítra, na druhý svátek vánoční (8 – 16 hodin). 

Oproti zvyklostem z minulých ročníků se tentokrát turnaje zúčastní dva týmy mimo kladenský okres či Prahu. „Zkusili jsme pozvat kamarády mimo náš region a oni pozvání přijali. Přijede výběr Mostecka a Žatec. Konečné složení jednotlivých mužstev zůstává do poslední chvíle nepotvrzené. Často se tohle mění v den turnaje. Nelze proto říct, jaké největší futsalové nebo fotbalové osobnosti v turnaji uvidíme. To je kromě kvalitních zápasů a výborné atmosféry dalším lákadlo pro diváky,“ říká Josef Fujdiar mladší. O co se hraje? Kromě krásného poháru pro vítěze a dárkových košů třeba o basu piv pro čtvrtý tým celkového pořadí!

Týmy turnaje: Ebárna boys, Finsense, Best Kladno, Hotel Kladno, FK Krušovice, Brazil Kladno, The Blues (nováček), 86-tky, Vyhaslé hvězdy (nováček) , Kostohryz Praha (nováček).

Jan Murárik

fujdiarlonsky

Loňský vítěz, tým Finsense

fujdiarstarsi

Fujdiar starší loni předal pohár pro vítěze Fujdiarovi mladšímu


Počasí Kladno

Předpověď počasí