Hostouň startuje na Motorletu

Na umělém trávníku pražského Motorletu se dnes (10.15 h.) představí hostouňský Sokol. Tým horní poloviny divizní skupiny B však po posledních dvou přípravných zápasech zdecimovala různá zranění.

Při nejsilnější možné sestavě Sokola by v tabulce níže postavený soupeř skýtal naději i na tříbodový zisk za vítězství. Avšak bez možné absence obou hrotových útočníků a poloviny obrany se jakýkoli bodový zisk bude později velmi cenit. 

"V kolektivním sportu to už tak bývá, že celou přípravu budujete systém hry i základní sestavu a v jejím závěru se vám tým téměř rozpadne vinou různých zranění. Sezona je ale naštěstí dlouhá. Dnes jedeme do Prahy pro co nejlepší výsledek a já hráčům, kteří nastoupí, věřím, že pro něj udělají maximum. Určitě tam nejedeme předem poražení. Může být pro nás i výhoda, že jsme trénovali i hráli přípravné zápasy na umělé trávě, takže povrch na Motorletu by nás neměl zaskočit. Vypořádat se musíme i s tím, že začínáme venku, lepší by bylo hrát na úvod doma," míní kouč Sokola Zdeněk Hašek.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí