Švermovské fotbalistky jedou doma na vítězné vlně

Stále neporaženy zůstávají v domácím prostředí švermovské fotbalistky, které v divizním utkání zdolaly Čechii Tuklaty 2:0 (1:0).

O branky se postarala kanonýrka Nikol Marešková v 10. a 80. minutě a trenér Roman Zeisl byl spokojený: "Důležitý zápas jsme zvládli dobře a stále držíme domácí vítěznou sérii. Rozhodujícím faktorem byl přístup k duelu. Nepoddali jsme se špatnému počasí a hráli jsme důrazně. Navíc se nám dařil přechod do útoku a dobře jsme řešili finální fáze. Branek jsme mohli vstřelit více, ale hlavní je vítězství. Po tomto utkání jsme se bodově dotáhli na soupeře z Tuklat a naopak jsme odskočili spodní části tabulky, takže můžeme pomýšlet na vyšší pozice. Dobrou zprávou je i fakt, že Nikol Marešková udržela formu a přidala hned dvě branky. To ji v tabulce střelkyň osamostatňuje na druhém místě divize, a pokud bude takhle pokračovat, může pomýšlet na první příčku, kterou zatím hájí poděbradská Fuksová. Právě do Poděbrad se chystáme v neděli, zápas začne ve 14.00 hodin a nečeká nás nic lehkého."

TJ Baník Švermov: Kvapilová - Pokorná, Nedvědová, Varhaníková, Dorážková - Landová, Slámová "C", Vavrochová, Marešková - Skulová, Drmlová 

Střídaly: Tihelková, Kloučková, Holasová, Fejtková, Váňová

Nejlepší hráčky utkání: 1) Nikol Marešková 2) Eva Tihelkova 3) Káťa Nedvědová

Trenéři: Zeisl, Jakeš, Bobočko 

Vedoucí: Oxana Jeskinová

- red -

 

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí