Kladenský SK dohrával dnes odložené divizní utkání v Úvalech a po remíze v základní hrací době 1:1 (1:1) získal v rozstřelu do tabulky dva body.

Bez Tótha a Kroutila, "nováčků" na stále početné marodce, se Kladenští představili na úvalském trávníku soustředěným a takřka bezchybným výkonem. V páté minutě se k domácím na půlce dostala kladenská rozehrávka a následná střela ze čtyřiceti metrů přistála v pravém vinglu.

Srovnání zařídil ve čtrnácté minutě Kafka poté, co Čížek pohotově vystihl malou domů. Do konce poločasu se brankáři museli snažit na každé straně ještě jednou, ale úvalský roh nebo Kafkův pokus zůstaly bez gólových oslav.

Hned po návratu z kabin se vyznamenal Tesař. Jen dozněl potlesk, odehrával se dál fotbal převážně před kladenskou obranou. Ta za výkon, jakým dovedla zápas do penaltového rozstřelu, zaslouží podtrženou jedničku. S penaltovou loterií si lépe poradili hosté a vezou si domů dva body.

Další utkání sehraje SK v sobotu na hřišti Ostré (16.30 h.).

Sestava SK: Tesař - Bartoš, Suchý, T. Procházka, Kalina, Borák, Kafka, Hanzlík, Čížek, Šíma, Nesládek  (Kleinmond, Kárník, V. Procházka, Richter, Krsek).

Diváků: 80

Jan Murárik 

 

ultras

Utkání tradičně sledovali věrní kladenští ultras