Hostouň si do Loun jela pro výhru

FK Louny podlehl doma Hostouni 1:2 (1:2) a sokolové se dál drží čela tabulky divizní skupiny B. 

Hosté od úvodního hvizdu přišpendlili FK na jeho půlku a brzy také otevřeli skóre. Charvát, jak je poslední dobou jeho dobrým zvykem, poslal zleva bezchybný centr do vápna, kde už čekal připravený Kolmistr. Stálou převahu prolomili Lounští v prvním poločase dvakrát. Poprvé odvrátil jistý gól Charvát, podruhé se v hostouňském vápně míč odrazil na kopačky domácích a bylo srovnáno - 1:1. Obavy z komplikací rozehnal druhým zásahem opět Kolmistr. Sokolové před vlastním vápnem hráli pěkně od podlahy a sudí jejich hru tělem posuzoval velmi dobře.

Ve stejném trendu sudí pokračoval i po návratu z kabin. Nechal tak hosty hrát fotbal. A bylo na co koukat. Kulhavý dvakrát trefil gólmana, jednou tyč, střelou do brankáře ho po chvíli napodobil Kabele. Po nich netrefili góly Kolmistr ani Marek. 

Deset minut před koncem zvonily na obou brankách tyče, respektive břevno hostouňské svatyně. Kolmistr s Trappem orazitkovali konstrukce v pěti vteřinách po sobě. Tři body si hosté odvážejí zaslouženě.

Příští neděli hostí Hostouň lídra tabulky a rivala z Velvar (17.00 h.). 

Sestava Sokola: Pettík - Charvát, Trapp, Dunderovič, Vašák, Kulhavý, Věchtík, Marek, Kolmistr, Gajecký, Kabele (v druhém poločase střídali Patarocha Gajeckého, Dukát Kolmistra a Viduna Věchtíka).

Góly: Kolmistr 2

Diváků: 254

Jan Murarik


Počasí Kladno

Předpověď počasí