Ještě jedna výhra a Hostouň má dilema

Fotbalisté Hostouně vyhráli na Meteoru VIII 5:1 (3:1) a jsou jedno vítězství od očekávané nabídky hrát ČFL.

Gajecký v druhé minutě v malém vápně přehlavičkoval břevno, ale hosty to mrzet nemuselo. Útočníci totiž dostávali ze zadních řad dostatek kvalitních přihrávek k nebezpečnému zakončení. Hájek v šesté minutě po takové otevřel skóre zápasu. Osm minut po něm se dočkal i Gajecký, když využil výtečně načasovanou přihrávku od Kabeleho. Ochozy zatleskaly i Markově technické střele z dvaceti metrů. 

Sokolové polevili a nechali po chybné rozehrávce svého gólmana na holičkách. Gól Meteoru hosty probral. Z tlaku vytěžili před koncem poločasu  penaltu a Kabele, čerstvý otec dcery, sokoly poslal opět do dvoubrankového vedení. 

Druhý poločas začal ve stylu úvodu. Hosté neproměnili jasnou gólovou šanci, ovšem skóre navýšili. Trapp se vydal útočit a čtvrt hodiny před koncem to díky němu bylo 4:1. Pátou trefu přidal placirkou Motlík.

Sokolové hrají poslední zápas sezony příští sobotu (10.30 hod.) doma se Souší. Pokud vyhrají nebo udrží stejný bodový zisk jako Motorlet, bude se jich týkat očekávaná nabídka svazu postoupit z druhého místa do třetí nejvyšší soutěže.

Sestava: Kudrna - Charvát, Trapp, Dunderovič, Vašák, Kabele, Marek, Kulhavý, Kolmistr, Hájek, Gajecký (střídaní Motlík za Gajeckého, Věchtík za Kolmistra, Dukát za Kulhavého, Linc za Dunderoviče. Viduna za Hájka). 

Diváků: 180

Jan Murárik 


Počasí Kladno

Předpověď počasí