Kroutil chce ve Slaném najít chuť do fotbalu

Co fotbalový svět v Kladně jenom tušil, to se stalo v minulých dnech realitou. Největší talent kladenského SK současnosti Radovan Kroutil přestupuje. Ovšem ne do vyšších soutěží než je divize, ale do Slaného, hrající krajský přebor. 

Že bude jednou divizní Kladno talentovanému útočníkovi malé, to se ví druhou sezonu. Tu minulou se odchod za lepším nevydařil, v této se kvůli Kroutilovým zdravotním problémům zase nečekal. Ostatně právě kvůli nim takřka vynechal zimní přípravu s SK. Ovšem na jaře, pokud hrál, opět střílel jeden gól za druhým. Se soupeřovou obranou si často dělal, co chtěl. Avšak nemocná záda ho zase tak často do utkání nepustila. Sezonu ukončil s osmi góly na svém střeleckém kontě a plácl si se Slaným...

"Kvůli osobním i pracovním záležitostem, studuji management sportu a do toho pracuji jako asistent pedagoga ve školce, si potřebuji od divize nebo i vyšších soutěží dát na nějaký čas oddych. Věřím, že ve Slaném najdu ztracenou chuť k fotbalu a zase si ho začnu užívat. Poslední rok mne fotbal v Kladně nebavil. Přestal jsem mít chuť do sportu, který miluji," uvedl Radovan pro Vaše Kladno. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí