Hostouňští sokolové porazili Ostrov 7:1 (2:0).

"Zelenobílý balet. Hrajeme pěkně," hlásil po poločase Jiří Hondl, předseda hostouňského klubu. A ke spokojenosti měli stoprocentní důvod i domácí fanoušci. Vždyť soupeř, který za dosavadních šest kol inkasoval dvě branky, dostal nyní stejný příděl za pětačtyřicet minut... Trefili se Kulhavý a Dunderovič. Ale snadné to sokolové neměli. Na druhé straně hasil několik gólovek výtečný Kudrna.

Třetí gól připravil Hájek. Poslal dva Ostrovany ve vápně na "párek" a naservíroval merunu před prázdnou branku, kde se jí ujal opět Kulhavý. Další sprint do pokutového území si zaslouženě zakončil Hájek sám. Gólem dal o sobě vědět také Lohoyda, nejlepší střelec po šestém kole. Jeho hlavička k překvapení všech zapadla přesně k tyči. Šestý zářez přidal čelíčkem Viduna. Sedmý angličanem s chutí hrající Hájek. Spokojenosti s výsledkem využili hosté dvě minuty před koncem k čestnému úspěchu.

Sokoly čeká v pátek 28. 9. derby na SK (10.15).

Sestava Sokol: Kudrna - Vašák, Trapp, Věchtík, Dunderovič,  Stojka, Marek, Kulhavý, Lohoyda, Hájek, Vegricht (Kostorek, Viduna, Bělíček, Gajecký, Czehowsky).

Diváků: 187

Jan Murárik 

 

kudrnahaje

Hájek střílí sedmou branku 

kudrnaoplyval

Kudrna oplýval jistotou