Fotbalistky Švermova prověří silní soupeři

Na hřiště Baníku Švermov zavítal tým FC Mělník, který si chtěl v zápase ženské divize odvézt všechny body. Ovšem odjel poražen rozdílem třídy.

"Naše holky jsou zápas od zápasu lepší, sehranější a schopné konkurovat všem týmům. Nejtěžší dvě utkání nás ale ještě čekají. První z nich odehrajeme tuto neděli od 16.00 hodin v Souši proti místním dívkám, které se navíc spojily s dalším kvalitní týmem - chomutovskými Ervěnicemi. Mají tak výbornou hráčskou základnu a momentálně vedou celou divizi o skóre před námi," říká švermovský trenér Roman Zeisl.

Ještě větší výzva je ale před hráčkami Švermova v pátek 28. září, kdy se na domácí půdě střetnou s 1. FK Příbram. "Jde o první kolo Českého poháru, do kterého jsme se kvalifikovali přes Jiskru Domažlice. Příbram hraje Českou fotbalovou ligu a my můžeme jedině překvapit. Důležitá je pro nás ale účast v samotném poháru, díky kterému odehrajeme minimálně o dva zápasy více a nabereme zkušenosti. Přijďte naše dívky podpořit. Ihned po utkání žen nastoupí k zápasu stará garda proti Stochovu a večer na Baníku Švermov bude podpořen kytarami," zve Roman Zeisl.

TJ Baník Švermov - FC Mělník 3:0 (2:0) 

35´ Denisa Vaníková 42´ Káťa Nedvědová 51´ Kamila Slámová

Švermov: Mullerová M (70´ Valuchová) - Mullerová L., Hoffmanová, Cankářová, Pokorná - Drmlová, Slámová, Vavrochová "C", Vaníková - Nedvědová, Tihelková 

Opakovaně střídaly: Iljinová, Dorážková

Nejlepší hráčky domácích: 1) Bára Cankářová 2) Luci Drmlová 3) Denisa Vaníková

Trenéři: Zeisl, Jakeš, Bobočko, Klos

Diváků: 40

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí