Plzeňský týden zvládl pouze mladší dorost SK Kladno

Minulou středu porazili Viktorii Plzeň a o víkendu Petřín Plzeň. Fotbalisté do sedmnácti let byli však jediní, kdo z mládežnických týmů SK Kladno bodovali. 

Starší dorost prohrál s „Viktorkou“ 0:1 a doma s Petřínem 1:2. Starší žáci do patnácti let prohráli s Viktorií Plzeň 0:1. O dost hůře dopadli hráči do čtrnácti let, kteří dostali výprask 0:9. Neúspěšní tentokrát byli i mladší žáci. Třináctka prohrála na hřišti Meteoru Praha 2:5 a dvanáctka 4:5.

Dva smolné zápasy sehrál starší dorost SK Kladno. Ve středu na hřišti Viktorie Plzeň prohrál 0:1, když dostal branku až čtyři minuty před koncem utkání. „Proti velmi kvalitnímu soupeři jsme dodržovali určenou taktiku a měli několik šancí, které jsme neproměnili. Soupeř nás v závěru potrestal. Měli jsme na to, abychom bodovali,“ řekl kladenský trenér Martin Hřídel. Druhé utkání hráli fotbalisté do devatenácti let na domácím hřišti proti Petřínu Plzeň. I když se ve druhém poločase dostali do vedení, nakonec podlehli soupeři 1:2. „Po velmi kvalitním prvním poločase a dobrém vstupu do druhého jsme bohužel uvěřili, že se nemůže nic stát a soupeř toho využil,“ hodnotil utkání Hřídel. 

Zcela opačně dopadly tyto dva zápasy pro hráče SK Kladno do sedmnácti let. Cenná je především výhra 4:2 na hřišti Viktorie Plzeň! „V úvodu utkání jsme měli problémy s rychlou kombinační hrou domácích. Díky nasazení a dobrému pohybu jsme dokázali utkání otočit a dovést do vítězného konce,“ hodnotil Jan Pejša, trenér Kladna. Domácí utkání proti Petřínu Plzeň vyhráli kladenští fotbalisté 2:1. „V tomto zápase nám chyběl lepší pohyb, i přesto jsme si ale vypracovali hodně brankových příležitostí. Soupeř byl velmi dobrý, byli jsme šťastnějším týmem,“ uznal Pejša. 

 

ČLD U19: FC Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:0 (0:0) 
Sestava: Pokorný - Dáňa, Janda, Jizba, Hrbek - Dejčmar, Donát, Stříška, Pospíšil (74. Cimrman) -  Šnobl (60. Čapek), Šrédl.       

 

ČLD U19: SK Kladno - SK Petřín Plzeň 1:2 (0:0) 
Branka: Šrédl
Sestava: Kindl - Hrbek, Dáňa, Stříška, Jizba – Kreisinger (74. Mačura), Donát, Pospíšil, Dejčmar (83. Čermák) – Šnobl (61. Pokorný), Šredl.                 

 

ČLD U17: FC Viktoria Plzeň - SK Kladno 2:4 (2:2)
Branky: Krpálek 2x, Lunger, Měřínský
Sestava: Cimrman – Charvát (46. Rottner), Pospíšil, Kolářský, Veiner - Tyban, Klvaň (46. Měřínský) - Krpálek, Slabý, Blažek (65. Klimt) - Lunger (83. Zábranský).

 

ČLD U17: SK Kladno – SK Petřín Plzeň 2:1 (0:0)
Branky: Krpálek 2x
Sestava: Cimrman – Veselý (46. Rottner), Pospíšil, Kolářský, Veiner – Zábranský (75. Klvaň), Slabý - Krpálek, Lunger, Měřínský (46. Tung) – Klimt (65. Charvát).

 

Podobně jako starší dorost do devatenácti let mají za sebou nešťastné utkání na hřišti Viktorie Plzeň starší žáci SK Kladno do patnácti let. Po úvodním tlaku domácích postupně kladenští vyrovnali hru a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Jenže domácí se dokázali gólově prosadit dvě minuty před koncem utkání. „Soupeř byl fotbalovější než my, ale vyložené šance si nevypracoval. O to víc mrzí branka dvě minuty před koncem,“ řekl Jan Procházka, trenér SK Kladno.

S výpraskem přijeli domů z Plzně starší žáci do čtrnácti let. Domácí Viktorie od začátku na hřišti dominovala a byl z toho výsledek 9:0. „Dnes jsme objektivně viděli, na jakých oblastech přípravy musíme ještě hodně zapracovat, abychom se v budoucnu mohli alespoň vyrovnat našim předním klubům v české lize," řekl po utkání trenér Kladna Jan Procházka.

 

ČLŽ U15: FC Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:0 (0:0)
Sestava: Polcar - Kácl (31.Holas), Bokša, Bartoš, Justra (53.Grumlík) - Landa, Duda, Holeček ,Truhlář (53.Pliml) - Herčík – Chlumský.

 

ČLŽ U14: FC Viktoria Plzeň - SK Kladno 9:0 (5:0)
Sestava: Serpietri (36.Vajshajtl) - Fajka, Brabec, Kalina, Hoffmann (36.Novák) - Rous (36.Korbel), Pavlík (36.Rottner), Hanuščík, Došek (36.Vosyka) - Procházka (36.Lank), Kloček (36.Janega).

.

Neúspěšní byli minulý víkend i mladší žáci SK Kladno, kteří hráli na hřišti Meteoru Praha. Hráči do třinácti let momentálně zažívají slabší část sezony, tentokrát prohráli 2:5. „Musíme koukat dál a pokusit se toto období co nejdříve překonat. Hráčům stále věřím," řekl Jaroslav Hamouz, trenér SK Kladno.

Ani nejmladší žáci SK Kladno neprožili nejpovedenější utkání. Na hřišti Meteoru Praha dlouho tahali za kratší konec a vyšlo jim jen posledních dvacet minut. Přesto z toho byla porážka 4:5. „Kluci vůbec nepředvedli, co umí. Snad nám to předvedou za týden se Slavií," řekl k utkání trenér Aleš Hejkal, trenér Kladna.

 

ČLŽ U13: FK Meteor Praha - SK Kladno 5:2
Branky: Požár, Chochola
Sestava: Vojtíšek, Adam - Eška, Chochola, Řehoř L., Egrmaier, Hrudka, Požár, Hamouz, Mikula, Kozubek, Zoubek, Pavlíček, Kolka, Dvořák, Řehoř M., Haluza, Šíma, Randýsek.

 

ČLŽ U12 – FK Meteor Praha - Kladno 5:4
Branky: Kolísek 2x, Adamus, Kopta
Sestava: Hejkal, Abrham, Hašek, Adamus, Kopta, Mucha, Kolísek, Kubů, Pavlík, Jílek, Civín, Janát, Svoboda.

- jan -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí