Krajský přebor ovládl SK Poříčany, Lhota zaútočí z třetí příčky

Kluby z Kladenska si v krajském přeboru vedou podle očekávání. Tým ze Slaného, který v létě mohutně zbrojil, je o skóre druhý, Lhota s ambiciózním trenérem Kabylem zřejmě na jaře na postup do divize zaútočí ze zálohy.

Poslední, patnácté kolo, přineslo jeden neočekávaný výsledek. Libušín si ze hřiště Lhoty odvezl debakl 1:11. Ten mnozí fotbaloví odborníci z okresu přisuzují dobře zvolené Kabylově taktice a absenci brankářské opory v dresu Libušína. Nečekala se ani porážka 0:6 Hřebče na hřišti čtvrté Kutné Hory. Ta je ale spolu se Slaným považována za hlavního favorita na postup do divize po jarní části soutěže, byť se na první příčce podzimní tabulky usadily Poříčany. 

"Já třeba spíše věřím Hoře než Poříčanům. Zdá se mi, že má kvalitnější kádr. Samozřejmě až jaro ukáže, jak je kdo připravený. U nás se nad druhou částí sezony pobavíme nyní o zimní přestávce," uzavřel úspěšný podzim Lhoty její předseda Ivan Horák. 

Oba nováčci krajské soutěže z Kladenska Hřebeč a Libušín si splní cíl záchranou, podobně na tom zřejmě budou Tuchlovice. Ve fotbalových kuloárech se nyní hovoří třeba o páté Vykáni, která prý může mít potíže jaro dohrát v první polovině tabulky.

Jan Murárik 

Foto: skslany.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí