Kladno přehrálo třetí ligu

Na turnaji pražského Meteoru porazil kladenský SK třetiligovou Olympii Praha 2:1 (1:1). Kladno má po dvou kolech šest bodů.

Bez Nesládka, jenž má namířeno  do Rakovníka, a několika marodů sehráli kladenští fotbalisté výbornou partii. Olympia s exreprezentantem Jiránkem na stoperu se ujala brzy vedení, ovšem muziku netvrdila. Kladenští, kteří jsou o soutěž níže, hráli vyrovnanou partii. Pěknou souhru předváděli Šíma s Čížkem. Druhý jmenovaný by však potřeboval srovnat střeleckou mušku... A tak se o vyrovnání musel postarat Pechr. 

Po změně stran na hřišti vládla kladenská obrana v čele se Suchým a Kalinou. Z téhle jistoty se Kladenští pouštěli do brejků. Čtvrt hodiny před koncem proměnil Šíma svůj únik parádním angličanem. 

"Potěšilo mě, že hráči předvedli zodpovědný výkon, nic nevypustili a v mnoha momentech k tomu přidali fotbalovost. Zvláště je chválím za přechod do útoku z jednoho dvou doteků," uvedl trenér Jan Pejša.

Příští sobotu hraje Kladno ve třetím kole s Hořovickem (12.00).

Sestava SK: Kleinmond  - Stříška, Hanzlík, Suchý, Borák, Pechr, Růžička, Čížek, Šima, Tóth, Kraus (Krsek, Richter, Kalina).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí