Cílem fotbalistek Švermova je play off

Je to již měsíc, co divizní fotbalistky Švermova oficiálně zahájily zimní přípravu. V lednu potrénovaly ve sportovní hale ve Smečně a pak odehrály domácí halový turnaj, na kterém obsadily šesté a deváté místo. 

"V únoru přibyly neděle na UMT ve Švermově a hlavně soustředění u Vlasty Friče v Rohanově, kam jezdíme pravidelně již čtyři roky. Soustředění je pro nás klíčové. Věřím, že hráčky, které se ho zúčastní, z něj mohou čerpat fyzičku během celého jara," myslí si švermovský trenér Roman Zeisl.

Nyní čeká švermovské fotbalistky zajímavý Energotrans Cup v Mělníku, kde soupeři budou FK Teplice, Dukla Praha a Sporting Mladá Boleslav. "V březnu pak každý týden odehrajeme jeden přípravný zápas, a to s Dobrým Polem, Bohemians Praha a AC Sparta Praha B. Soutěž pak začínáme 24. března v Mělníku," informuje Roman Zeisl a pokračuje: "Aktuálně jsme představili novou sadu dresů od firmy Kostav, která se povedla. Co se týče kádru, měl jsem v plánu přivést 2 až 3 nové hráčky, a i když to dlouho nevypadalo dobře, nakonec se povedlo získat Kateřinu Ulbrichovou z Ústí nad Labem. Těsně před ´podpisem´ je i druhá posila. Jméno zatím nezveřejníme ale pokud vše dopadne, bude to pro nás obrovský přínos. Posílení kádru je důležité. Ač jsme na podzim neprohráli, v pár utkáních jsme měli kliku a lavička byla málokdy silná a početná." 

I přes podzimní úspěch Baníku Švermov, který je v tabulce divize A druhý, je trenér Roman Zeisl nohama na zemi: "Musíme být skromní a cílem pro jaro je umístění do třetího místa a účast v play off."

-red- 

svermovdresy

Přinesou nové dresy postupové štěstí?


Počasí Kladno

Předpověď počasí