Fotbalistky Baníku Švermov poměří síly se silnými soupeři

Fotbalistky Baníku Švermov čeká tento víkend zajímavý Energotrans Cup v Mělníku. Jedná se o halový fotbal formou 4+1, 1 x 10 minut a soupeřem švermovských děvčat budou Dukla Praha "B", FK Teplice a Sporting Mladá Boleslav.

"Poté odehrajeme play off dle úspěchu ve skupině. Soupisku jsme řešili nominací hráček a určitě můžeme tvrdit, že do Mělníka posíláme silný tým, avšak soupeři jsou z vyšších soutěží a turnaj tak pro nás bude těžký," říká trenér Baníku Roman Zeisl a dodává: "Co nevidět bychom proto měli potvrdit příchod nové hráčky, která bude pro náš tým velkým přínosem." 

Počínaje březnem startuje Baníku šňůra přípravných zápasů. První zápas odehraje v neděli 3. března od 10.00 hodin proti Bohemians Praha. "Bohemka je na sestupových příčkách v ČFL a díky zápasu s ní zjistíme, jak bychom eventuálně obstáli o soutěž výš my," uvažuje Roman Zeisl a pokračuje: "Poté nás čeká béčko AC Sparta Praha. To sice hraje stejně jako my divizi, jen jinou skupinu, ale fotbalově je jistě jinde, neboť všem soupeřům rozdává slušné příděly a čeká na postup. Se Spartou bychom v létě odehráli baráž v případě, že bychom soutěž vyhráli. Posledním soupeřem a tedy týmem, se kterým sehrajeme generálku, je Sokol Dobré Pole. Je to poslední celek divize B, se kterým už nějakou dobu hrajeme přípravné zápasy, nebo se potkáváme na turnajích". 

Baník Švermov pak 24. března čeká ostrý divizní start zápasem v Mělníku. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí