Starší dorost SK Kladno i podruhé prohrál, žáci remizovali s Bohemians 1905

Neúspěšný víkend mají za sebou dorosty SK Kladno. Devatenáctka prohrála na umělé trávě v Rynholci s Meteorem Praha 0:4 a sedmnáctka po remíze 1:1 prohrála na pokutové kopy. Starší žáci začali jarní část sezony na hřišti Bohemians. Patnáctka remizovala 1:1 a prohrála na penalty. Čtrnáctka prohrála 0:5.

Na umělé trávě v Rynholci přivítali fotbalisté SK Kladno do devatenácti let Meteor Praha. Po porážce v Plzni Doubravce nedosáhli na body ani ve druhém jarním kole a prohráli vysoko 0:4. „Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, naše kombinace vedli až ke gólovým příležitostem, ale žádnou jsme neproměnili,“ řekl Martin Hřídel, trenér SK Kladno. V závěru poločasu přišel pro jeho tým trest v podobě první branky. Ani vstup do druhého poločasu Kladnu nevyšel a soupeř vedení navyšoval. „Bohužel už jsme se nedokázali psychicky zvednout a soupeř nás potrestal,“ dodal Hřídel. 

Utkání dvou rozdílných poločasů sehrál mladší dorost SK Kladno s Meteorem Praha. Zatímco v první půli byli lepším týmem domácí a šli po zásluze do vedení. Ve druhé byl lepší soupeř a také po zásluze vyrovnal. „Vzhledem k vývoji utkání byla remíza zasloužená,“ uvedl Jan Pejša, trenér SK Kladno. V penaltové loterii byli lepší hosté z Prahy.

 

ČLD U19 – SK Kladno – FK Meteor Praha 0:4 (0:1)
Sestava: Kindl – Pokorný (82. Veselý), Janda, Prošek, Dáňa, – Perlík (73. Čermák), Donát, Pospíšil (77. Krpálek), Mačura – Dejčmar, Šnobl (67. Veiner)

ČLD U17 – SK Kladno – FK Meteor Praha 1:2 n.p. (1:0) 
Branky: Tung
Sestava: Cimrman - Veselý, Pospíšil, Rottner, Veiner - Zábranský, Klvaň (65. Halaj) - Blažek, Krpálek, Měřínský (60. Kukla) – Tung

 

V prvním jarním kole České ligy starších žáků hrálo SK Kladno na Bohemce. V prvním poločase byli hosté lepším týmem, ale darovali domácím pokutový kop, který klokani proměnili. Ještě do přestávky však dokázali fotbalisté Kladna vyrovnat. Ve druhé půli měli domácí o něco více ze hry, ale utkání došlo až do penalt. „Kluci zápas odmakali a plnili to, co jsme si před utkáním řekli. Škoda šancí, které jsme nevyužili, mohlo to být veselejší," řekl k utkání trenér Kladna Jan Procházka.

Úvod prvního jarního kola vůbec nevyšel hráčům SK Kladna do čtrnácti let. Již po dvaceti minutách prohrávali na Bohemce 0:4. „Do utkání jsme vstoupili velmi lehkovážně a soupeř nás několikrát potrestal za náš neaktivní přístup,“ řekl Václav Kalina, trenér SK Kladno. Až za rozhodnutého stavu začali být fotbalisté Kladna vyrovnaným soupeřem, ale i přesto ještě jednou inkasovali. „Bez vstřeleného gólu a poctivého přístupu v defenzivě ovšem nemůžeme utkání vyhrát,“ uzavřel Kalina.

 

ČLŽ U15 - CU Bohemians Praha - SK Kladno 2:1p (1:1)
Branka: Veselý
Sestava: Ševce - Grumlík, Kácl, Bokša, Heler – Truhlář (58. Holas), Duda, Bartoš, Herčík, Kadeřábek (64.Landa) – Veselý

ČLŽ U14  - CU Bohemians Praha - SK Kladno 5:0 (4:0)
Sestava: Vajshajtl (52. Serpietri) - KIoček, Rottner, Chochola, Podivínský (36. Mikula) - Hamouz, Hanuščík (36. Zoubek), Hoffmann (15. Novák), Kalina, Pavlík - Lank (36. Janega)   

-an-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí