Důležité dva body přivezla devatenáctka SK Kladno ze hřiště Mosteckého fotbalového klubu. Naopak mladší dorostenci se stejným soupeřem prohráli 1:4. V nejvyšší žákovské soutěži prohráli fotbalisté Kladna do patnácti let s Meteorem Praha 0:4. O rok mladší žáci vyhráli 3:2 na penalty.

Nejlepší jarní výkon předvedli fotbalisté staršího dorostu SK Kladno na hřišti Mosteckého fotbalového klubu. Zlepšená hra vedla k prvním jarním bodům po vítězství 3:2 na pokutové kopy. „Do utkání jsme vstoupili dobře, škoda jen že jsme neudrželi poločasové vedení,“ litoval Martin Hřídel, trenér Kladna. V sestavě jeho týmu se objevili tři mladší dorostenci a v průběhu hry ještě čtvrtý Kolářský. „Pospíšil, Slabý, Kolářský a brankář Cimrman zaslouží pochvalu,“ dodal Hřídel. Cimrman chytil dvě penalty, Pospíšil dal gól ve hře a Slabý s Kolářským proměnili penaltu při rozstřelu. 

O něco hůře se dařilo na hřišti Mostu mladšímu dorostu SK Kladno. Ve vyrovnaném utkání nedokázali kladenští fotbalisté pokrýt standardní situace a prohráli 1:4. „Dva góly jsme dostali po rohových kopech a dva z trestných kopů. Rozhodl důraz domácích, jinak utkání nenabídlo příliš gólových situací,“ hodnotil Jan Pejša, trenér Kladna. 

ČLD U19 – Mostecký fotbalový klub - SK Kladno 2:3 np. (1:2)  
Branky: Šnobl, Pospíšil
Sestava: Cimrman - Dáňa, Janda, Prošek (60. Čapek) Pokorný - Perlík, Donát, Slabý (70. Kolářský), Pospíšil - Šnobl, Dejčmar

ČLD U17 – Mostecký fotbalový klub - SK Kladno 4:1 (3:1) 
Branka: Blažek
Sestava: Ševce (46. Cimrman) - Veselý, Pospíšil, Rottner, Veiner - Kolářský, Tyban (88. Charvát) - Zábranský (65. Klváň), Krpálek, Blažek (70. Kukla) - Tung (60. Měřínský)

V nejvyšší České soutěži přivítali starší žáci SK Kladna, na umělé trávě v Rynholci, fotbalisty Meteoru Praha. Po vyrovnaném úvodu utkání přišly tři chyby domácích a vedení hostů 3:0 do poločasu. „Po celkem vydařeném zápase na Bohemce jsme bohužel absolutně nezvládli navázat na předvedený výkon a dostali pořádnou facku," řekl k utkání trenér Kladna Jan Procházka.

Utkání starších žáků mezi SK Kladnem a Meteorem Praha dospělo po remíze 2:2 do pokutových kopů. V nich byli úspěšnější domácí a slavili první jarní vítězství.  To mohlo být za tři body, jenže fotbalisté SK Kladna neudrželi vedení 2:0. „Bohužel jsme nezvládli konec utkání, ale tak to ve fotbale někdy chodí. Jinak musím kluky pochválit za předvedenou hru a chladnou hlavu při penaltovém rozstřelu," řekl Václav Kalina, trenér Kladna.

ČLŽ U15 - SK Kladno – FK Meteor Praha 0:4 (0:3)
Sestava: Ševce (60. Švestka) - Grumlík, Kácl, Bokša, Heler (36. Justra) – Truhlář (56. Ricci), Duda (60. Polcar), Bartoš, Herčík, Kadeřábek (47. Holas) – Veselý (36. Chlumský)

ČLŽ U14  - SK Kladno – FK Meteor Praha 3:2 np. (1:0)
Branky: 21. Podivínský, 50. Kalina p.
Sestava: Vajshajtl - KIoček, Rottner, Novák - Fajka (44. Fiala), Hanuščík, Kalina, Janega, Podivínský (70. Beneš) - Rous (50. Vosyka), Lank (44. Došek)

Petr Maňkoš