Rytíř Melka: Naši fanoušci jsou suverénně nejlepší

Útočník Antonín Melka si společně s dalšími rytíři v neděli po utkání s Chomutovem vychutnával třetí barážové vítězství v řadě. Dnes večer čeká kladenský tým zápas v Pardubicích (18.00).

Co tři výhry v řadě podle vás napověděly o vašem týmu?
Že jsme psychicky hodně silní. Otočit zápas, když prohráváte o tři branky, to je o morálce. Značí to, že táhneme všichni za jeden provaz. Potvrdili jsme si taky, že umíme přesilovky. Doma se nám díky parádní atmosféře hraje fantasticky. Musím říct, že ze všech stadionů baráže jsou naši fanoušci suverénně nejlepší. Teď jde o to uhrát ještě venku nějaký další bod. Dneska samozřejmě chceme bodovat v Pardubicích.

Byly Pardubice o tolik lepší než Kladno, když vás porazily výrazným rozdílem?
Výsledek neodpovídá poměru sil. My jsme akorát nedávali góly... Koncovku jsme zlepšili, jdeme výhrám naproti. Baráž je velmi vyrovnaná a o Pardubicích bych netvrdil, že jsou o tolik lepší než ostatní týmy. 

Soupeře jste poznali. Kdy nastane rozhodující období? V šestém kole, tedy v polovině, nebo kolo dvě před koncem soutěže?
Těžko říct. Určitě to nebude jen mezi námi a Chomutovem. Kde kdo může ještě chytit šňůru výher a dostat se před nás i před Pardubice. Pořád se může stát cokoli.

-red-

tabule5


Počasí Kladno

Předpověď počasí