Rytíři dnes získají povinné body

Na ledě kladenských Rytířů se dnes (17.30) představí hokejisté Motoru České Budějovice. Ti v neděli definitivně vypadli z bojů o extraligu. Aby se tak v příštích dnech nestalo i Kladnu, musí rytíři s Motorem bodovat. 

Motor se potýká nejen s frustrací z nepovedené baráže, ale i s početnou marodkou v sestavě. Pro náruživé sázkaře by dnešní duel v Kladně měl být jasnou jedničkou. Čtyři kola před koncem "kvalifikace" o extraligu jde v tabulce o dvanáct bodů. Pardubičtí teoreticky potřebují uhrát k jistotě bod a Chomutovu nemusí stačit, ani když vyhraje všechny zápasy po třech bodech. 

Vrchol baráže pro kladenský tým může zřejmě nastat v neděli, kdy hostí Chomutov. Bláznivý divadelní dramaturg by mohl připravit scénář zhruba v této podobě: Rytíři dnes vyhrají a v pátek ztratí body v Budějovicích, Chomutov zázračně získá s Pardubicemi ve dvou vzájemných duelech šest bodů. Před nedělním zápasem Kladna s Chomutovem jdou rytíři do boje a soustředěnou hrou se nenechají soupeřem v tabulce přeskočit. Se závěrečnou sirénou vypuknou velkolepé oslavy extraligového nováčka, který se do nejvyšší soutěže vrací po pěti letech...

-red-

tabule8

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí