Anketa. Hokejové osobnosti Kladna tipují medaile na MS

Dnes večer (20.15) vstoupí naši hokejoví reprezentanti v duelu se Švédy do bojů na mistrovství světa. Jaké bude závěrečné umístění na medailových místech, na to jsme se zeptali kladenských hokejových osobností. 

Václav Sýkora, trenérská legenda: Na medaile jistě dosáhne Kanada, nevyzpytatelní jsou Američané a uvidíme, jak Rusové srovnají jejich hvězdný tým.  

Marcela Pavelcová, bývalá reprezentantka: Naši by mohli medaili přivézt. Švédové i Kanaďané jsou silní, otázka je, jak Rusové uspějí s nabitým kádrem.

Vladimír Kameš, mistr světa 1985: Zlato získá Kanada, druzí budou Rusové, třetí Fini a čtvrtí Švédi. Všichni mají stabilní týmy a dost hráčů z NHL. To rozhodne. 

Petr Tenkrát, bývalý reprezentant: Jednu z medailí získá Česko, pak Švédi a Kanada. Rusové mají opět nadstandardní tým a myslím si, že všechny ty hvězdy jejich trenér neukočíruje...

Zdeněk Nedvěd, trenér mládeže: Naši už by mohli získat po letech nějaký kov. Snad si sedne hra kluků s představami trenéra. Pro mě je jasné finále Kanada se Švédskem, ale můžeme tam být i my. Po dlouhé době máme zajímavě poskládaný tým. 

Jiří Veber, mistr světa 1996: Klidně si tipnu, že naši získají medaili, ale bude podmíněna kromě jiného hodně formou našich brankářů. O Američanech a Kanaďanech nemá cenu mluvit, ti mezi favority patří automaticky, Švédi mají nabitý kádr, ale třeba Fini už tolik ne. Rusové postaví hvězdný tým, otázka je, jak je zvládne jejich trenér...

-red-

 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí