Tipujeme MS. O titul Rusko, třetí skončí Švédi, Češi ve finále?

Dnes budeme znát všechny semifinalisty mistrovství světa v hokeji, které probíhá v Bratislavě a Košicích. Zeptali jsme se osobností nejen kladenského hokeje, jak si povedou Češi proti Němcům a kdo obsadí první tři místa v celkovém hodnocení.

Ondřej Pavelec: Naši Němce vyřadí. Ale jestli to bude v normální hrací době, nebo v prodloužení či dokonce v nájezdech, to záleží na nich, jak k zápasu přistoupí. Musí vydržet co nejdéle hrát pět na pět a neoplácet, nenechat se vylučovat. Němci hrají výborně přesilovky, na to si musíme dát pozor. Finále si zahrajeme s Rusy, třetí skončí Švédi.

Petr Ton: S Němci se vypořádáme v pohodě, protože máme velkou ofenzivní sílu. O titul si to rozdají Švédi s Kanadou, my získáme bronz. 

Jiří Tlustý: Titul získáme my, druzí budou Rusi a třetí Kanada.

Vladimír Kameš: Přeju nám, ale bojím se, že můžeme s Němci zaváhat. O mistru světa se rozhodne mezi Ruskem a Kanadou.

Radek Smoleňák: To se mě moc ptáte (směje se). Musíme si uvědomit, že to nejsou Němci z doby před patnácti roky. Kluci si nesmí myslet, že se soupeř porazí sám. Ale máme na ně! Jsem přesvědčený o tom, že přes ně přejdeme a o titul si to rozdáme s Finy. 

Petr Kadeřábek, kladenský reportét na MS: Němce porazíme 5:2. Pak na nájezdy vyřadíme Švédsko a ve finále prohrajeme s Ruskem.Třetí skončí Švédi. 

Milan Nový: Budeme to mít hodně těžké. Ale když dokážeme Němce porazit, dojdeme daleko.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí