Rytíři představili extraligové dresy. Permanentky prý do čtrnácti dnů

Tři typy extraligových dresů včera v OAZe představili hokejoví rytíři a klub zároveň uvedl dalšího člena do své Síně slávy. V rámci akce se také vydražil nový dres a výtěžek hokejisté věnovali malé Elišce postižené dětskou obrnou.  

Bílý, modrý a exkluzivně "zlatý", v takových barvách budou rytíři vyjíždět do extraligových klání. Na novém designu pracovalo týdny marketingové oddělení v čele s manažerem Jiřím Kallou. Včerejší dražbou jednoho z představených dresů s číslem 68 na zádech klub pomohl Elišce, která trpí dětskou obrnou. Dres vydražila jedna z přítomných fanynek za třináct tisíc korun. 

"V charitativních akcích budeme ruku v ruce s Jaromírem Jágrem samozřejmě pokračovat i v nadcházející sezoně. V ní fanoušky opět potěšíme i originálními zápasovými dresy k různým významným příležitostem. Co se permanentních vstupenek týká, máme v plánu je dát do prodeje do čtrnácti dnů," uvedl tiskový mluvčí klubu Vít Heral. 

Rytíři do své Síně slávy včera uvedli dalšího člena. Pocty se, v jeho nepřítomnosti, dostalo Miroslavu Rysovi, který byl členem prvních kladenských mistrů republiky, držitelem bronzové medaile z mistrovství světa a rovněž ligovým fotbalistou Kladna i reprezentantem.

Jan Murárik

dresbily

Bílý dres pro novou sezonu vydražili v OAZe fanoušci za třináct tisíc

dresjaromir

Jaromír Jágr věnoval Elišce zlatý dres Rytířů

dresodelisky

Od Elišky dostali rytíři namalovaný čtyřlístek pro štěstí


Počasí Kladno

Předpověď počasí