Rytíři v Ústí vyhráli, ale Jágr asi nestihne start extraligy

"Povinná" výhra v Ústí nad Labem a zranění Jaromíra Jágra. To jsou nejnovější zprávy z tábora nováčka hokejové extraligy. Rytíři dnes na ledě ústeckých Lvů zvítězili i s posilou Valským v útoku 3:0 (1:0, 0:0, 2:0).

Jaromír Jágr dnes v médiích oznámil, že se v týdnu zranil v oblasti pánve a nedokáže říct, kdy nastoupí do zápasového rytmu. Po absolvování většiny přípravy s týmem na ledě se prý cítí v kondici a je rád, že zhubl deset kilogramů. 

Jeho tým na severu Čech proti svému "béčku", za které nastoupilo osm kovaných Rytířů, nedal domácím nadechnout k překvapení. Kromě Melky, jenž za Ústí v minulosti odehrál mnoho sezon, se do ústecké brány trefili nejlepší kladenští střelci z přípravy Machač a O´Donnell. 

Rytíře nyní čeká další zápas už v extralize. V pátek jedou do Třince a v neděli hostí Hradec Králové. 

Branky a nahrávky: 7. Machač (Strnad, Redlich), 41. Melka (Zich, Zikmund), 58. O'Donnell (Zikmund, Réway)

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Brož, Málek, Zukal, Zich, Hes, Veber, Zdvořáčem, Müller – Severa, Maršoun, Vildumetz, Kordule, Roubík, Procházka, Pšenička, Wojnar, Kružík, Merta, Bláha O., Kalaj. 

Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Lakos, Zich, Smetana, Austin, Nash, Barinka – O'Donnell, Zikmund, Strnad, Š. Bláha, Stach, Réway, Machač, Kaut, Valský, Melka, Redlich, Hajný, Jelínek.

Diváků: 1752.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí