Rytíře s Vítkovicemi čeká hokej nahoru dolů. Jágr shání hráče

Ve čtvrtém kole extraligy dnes (16.00) hostí hokejoví rytíři mužstvo Vítkovic. 

A podle způsobu hry soupeře je čeká hra stylem nahoru dolů. Totální hokej přinesl Moravanům například tři body v předehrávce s obhájcem titulu z Třince, kterému vsítili tři branky v závěrečných čtyřech minutách. Ale také bodovou ztrátu v pátečním utkání s Libercem, když Vítkovičtí přišli o dvougólové vedení. "Hrát nahoru dolů je docela smrt. To už jsme si vyzkoušeli i v minulých zápasech," poznamenal na klubovém webu útočník Rastislav Dej. V kanadském bodování si z vítkovického celku vede nejlépe šestibodový útočník Bukarts (2 góly a 4 nahrávky), na špici týmové střelecké tabulky se s dvěma zásahy s Bukartsem drží také Dej a Stránský.

Rytíři se v pátek v Karlových Varech oproti předchozím zápasům střelecky utrhli, přesto ani čtyři branky jim k zisku prvních bodů nestačily. "Na prohru ve Varech musíme zapomenout, před námi je další zápas. Jestli někomu stačí, že jen hraje extraligu a ohřeje se v ní jeden rok, je to jeho věc. Pořád koukáme po hráčích, kteří jsou volní, ale někteří nejsou v našich finančních relacích. S agentem brankáře Saláka stále jednáme o podmínkách, za kterých by u nás mohl hrát. Samozřejmě víme o tom, že se o něj zajímá více týmů," uvedl Jaromír Jágr po utkání ve Varech.

Mimo led by se dnes fanoušci měli snad dočkat stánku s občerstvením před stadionem a s ním i spojených výtečných klobás Rendy Švestky.

Jan Murárik

svestkatym

Možná před stadionem uvidíme Rendu Švestku s jeho týmem...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí