Rozjetí Rytíři hostí Olomouc

Hokejoví Rytíři se dnes (16.00) na svém stadionu střetnou s týmem Olomouce.

Kladno v extralize neprohrálo druhý zápas v řadě v základní hrací době. Ve Zlíně v pátek rytíři oslavili první výhru a hned za tři body. Co oproti úvodu sezony, kdy dostávali vysoké gólové příděly, zlepšili? Jak už uvedl útočník David Stach, přestali směrem dozadu předvádět naivní hokej. Z uplynulých dvou utkání sehráli čtyři třetiny, tedy více než jedno utkání, bez obdržené branky! K tomu tým posílil slovenský reprezentační gólman Godla. Zadní řady Kladna by se tak v této sezoně mohly stát pro soupeřovy útočníky nepřekonatelným valem. 

Olomoučtí dokázali ve Zlíně nedávno vyhrát 4:1. Avšak to byl z jejich strany výjimečný brankostroj. V ostatních zápasech nevsítili více než tři góly (ve třech duelech, pozn. red.). Podobně jako rytíři spoléhají Moravané  v současnosti na dobrou hru obrany a formu svých brankářů. V základní hrací době ze šesti dosavadních střetnutí totiž hned čtyřikrát inkasovali pouze jeden gól a jednou dvě branky. Nejlepším olomouckým střelcem je třígólový Irgl. 

V nabídce sázkových kanceláří pro tento zápas jsme vybrali kurz 2,19:1 na celkový počet vstřelených branek, který podle nás nepřesáhne hranici čtyř. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí