Zastaví Kladno dosud neporažený Liberec?

Hokejoví Rytíři se ve svém extraligovém zápase dnes odpoledne (15.00) střetnou s lídrem tabulky, libereckými Bílými Tygry.

Hosté v tomto ročníku nepoznali hořkost porážky. V extraligové historii Bílých Tygrů je to poprvé, co mají tak vydařený vstup do soutěže. Postupně na jejich holích zůstaly týmy Hradce Králové, Sparty, Vítkovic, Mladé Boleslavi, Litvínova a Zlína. Ztráty? Pouhé dva body! A do Kladna se v podobě Liberce přihnala smrtící ofenzíva. V šesti duelech dokázali tygři vsítit 34 branek. "V naší hře je plno kladných věcí, nicméně my od sebe máme vysoká očekávání a jsou v ní i záležitosti, které musíme zlepšit. Myslím si, že máme na čem pracovat, přestože jsme na prvním místě. Chceme být ještě lepší!" říká liberecký útočník Adam Musil. 

Rytíři v posledních třech zápasech zlepšili defenzivu a nikde není psáno, že brankostroj soupeře dnes nezastaví. Kladno pokračuje v extralize i zítra, kdy odjíždí do Pardubic (18.00). V sázkových kancelářích lze na utkání najít zajímavé tipy. Na výhru domácích jsme vyhledali kurz 4:1, na remízu 4,8:1 a na vítězství Liberce 1,7:1. Rytíři se doma trápí v prvních třetinách. Pokud věříte, že neprohrají ty další dvě, pak na výhru Liberce v úvodním dějství je kurz 2,13:1, na vítězství Kladna v druhé třetině můžete sázet v poměru 3,43:1 a v poslední třetině je na Kladno vypsaný kurz 3,41:1. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí