Ztlumí Rytíři karlovarskou Energii?

Hokejovou extraligu udivují výkony Energie Karlových Varů. Zatím jde o největší senzaci sezony. Nováček soutěže, Rytíři Kladno, se dnes (18.00) pokusí na svém ledě její spanilou jízdu ztlumit. 

Energie přiveze do Kladna dva reprezentanty nominované na nadcházející Karjala Cup ve Finsku. Ondřej Beránek v šestnácti extraligových duelech nastřílel sedm branek a přidal čtyři asistence. Tomáš Rachůnek drží post druhého nejproduktivnějšího hráče soutěže. V šestnácti zápasech nasbíral osm branek a třináct asistencí. Druhý celek tabulky neprohrál v základní hrací době pět venkovních utkání ze šesti, z toho čtyři vyhrál se ziskem tří bodů. Zvítězil například na hřišti Liberce či Hradce Králové. 

Domácí rytíři se chtějí revanšovat za prohru v prvním vzájemném měření sil na ledě Energie. Tam prohráli 4:7. Kladenské branky vsítili Jelínek, Hajný a Zikmund. Zmiňovaný reprezentant Rachůnek se jako jediný v zápase trefil dvakrát. 

Tip redakce pro tipéry: V posledních domácích duelech Kladno první třetiny zvládalo. Na výhru Rytířů v úvodním dějství je vypsán kurz 2,76:1.

Jan Murárik

Foto: Kateřina Macečková, Energie Karlovy Vary


Počasí Kladno

Předpověď počasí