Tomáš Knotek: Čeká nás úplně jiné Kladno

V dresu Karlových Varů se útočník Tomáš Knotek v Kladně představí poprvé v extraligovém duelu. Odchovanec Jágrova klubu zažil domácí výhru nad rytíři a tuší, že dnešní měření sil bude zřejmě úplně o něčem jiném...

Čím to je, že jste v takové euforii?
Dobře poskládaným týmem (usmívá se). Velice dobře chytají gólmani. První lajna je ve velkém laufu, lepí jí to a doufáme, že jí to bude lepit co nejdéle. Celkově se skvěle doplňujeme. 

Měli jste výborný vstup do sezony, hřáli jste se na vrcholu tabulky, pak jste prožili sešup nad suterén a nyní zase atakujete první místo. Co to o vás vypovídá?
Měli jsme štěstí na los. Bodovali jsme s týmy, s kterými musíme bodovat, ale pak jsme začali porážet i silnější týmy, což o nás vypovídá, že máme zdravé sebevědomí. To, že jsme teď druzí, vůbec nic neznamená. Sezona se rozhoduje v lednu a v únoru.

V posledním kole jste porazili juniorku Pardubic. Přijíždíte do Kladna odpočatí?
Nevím, jestli odpočatí, je ale pravda, že zápas neměl obvyklé extraligové tempo. Věřím, že nastřádané síly zúročíme dnes v Kladně. 

V prvním vzájemném zápase jste podle výsledku 7:4 Kladno přehráli. Očekáváte podobný výsledek?
Tenhle zápas bude úplně o něčem jiném. V tom prvním utkání jsme narazili na Kladno, které si na extraligu zvykalo. Současné Kladno hraje jinak a má výborného gólmana. Na jejich malém hřišti nás nečeká nic jednoduchého. 

Jan Murárik

Foto: HC Energie Karlovy Vary


Počasí Kladno

Předpověď počasí