Olomouc hlásí vyprodáno! Kladno může jít na desátou příčku

Devatenácté kolo hokejové extraligy má dnes na programu utkání Olomouc vs. Kladno (17.00).

V Olomouci hlásí vyprodáno. Pokladny dnes zůstanou zavřené, na zimák bez vstupenky neproklouzne ani myš. Takový je o Jaromíra Jágra stále zájem. Až to někdy dělá dojem, že by mohl zápas odehrát sám... Přitom by domácí fanoušci i hráči měli svoji pozornost upínat na to, aby s Kladnem neztratili na body. Rytíři si v pátek poradili se Zlínem a bodově se v tabulce dotáhli právě na svého dnešního soupeře! Pokud na olomouckém stadionu vyhrají, dostanou se na desátou příčku zaručující po základní části extraligy vyřazovací boje play off. 

Jednoduché to ale mít nebudou. Hanáci poslední dvě kola neprohráli. Z tohoto pohledu se dá očekávat stejně urputný boj jako v prvním vzájemném utkání v Kladně. V něm domácí vyhráli až v prodloužení. Dvě branky tehdy vsítil Zikmund, po jedné Jágr a Redlich. 

Nejen z tohoto zápasu, ale také z utkání s Libercem, Hradcem Králové či Zlínem najdete fotografie v chystané unikátní knize Kladýnko fotografa Jiřího Hokůva. Vyjde začátkem prosince a jistě se stane v mnoha rodinách vítaným dárkem pod stromeček. 

Pro tipéry máme vybranou kurzovou nabídku. Vzhledem k výtečné formě kladenského gólmana Godly nabízíme tip, že padne v duelu méně než pět branek v kurzu 2,29:1.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí