Vánoční dárek Kladýnko pokřtěn!

Nová kniha věnovaná historii i současnosti hokejového Kladna má za sebou křest. Kladýnko, hokejové návraty 1994 - 2019, přišli uvést do života kmotři od Rytířů.

Jiří Hokův, který s foťákem v ruce nevynechá téměř žádný domácí zápas kladenských hokejistů, Zdeněk Jizba vydavatel za společnost Kamelot a deník Vaše Kladno přinesli unikátní knihu "Kladýnko" pokřtít do Klubovny Nagano. Za kmotry od Rytířů přišli Jakub Strnad, Vítězslav Bílek, Patrik Machač, Martin Kehar a Ladislav Zikmund. "My si z kapitol v knize pamatujeme vše od druhé výluky NHL," listovali a fotografie Jiřího Hokůva komentovali Machač se Strnadem. V té době, v roce 2012, poprvé za své Rytíře nastoupil Jaromír Jágr. Všichni kmotři knihy pak letos vybojovali Kladnu extraligový návrat. "To já v knize našel fotku, jak s týmem slavíme postup do extraligy v roce 2003," chlubil se Víťa Bílek. 

"V té době, kdy kluci zvládli baráž, mě napadlo, že by si nejen oni zasloužili zvěčnit v knize," usmíval se autor publikace Jiří Hokův. Ten spolu s dalšími hráči Rytířů svolává fanoušky k autogramiádě v úterý 10. prosince do Nákupního centra OAZA. Sraz je u kavárny v šest večer!

Jan Murárik

krestfanousci

Fanoušci si nenechali ujít možnost posbírat do knihy první podpisy

krestkrtem

Křtem provázel a přítomné bavil Lubomír Čužák Rys

krestprvni

První liga, baráže, extraliga, jako by to bylo včera...


Počasí Kladno

Předpověď počasí