Hokejoví Rytíři dnes (17.00 hod.) sehrají druhé extraligové utkání v Třinci. Samotná extraliga je možná zase o něco blíže uzavření. 

Kladno, které v pondělí podepsalo útočníka Vítězslava Bílka a v úterý Marka Hovorku do konce sezony, se bude snažit na ledě mistra odčinit prohru 2:6 z prvního duelu. Branky Rytířů tehdy vsítili Strnad a Redlich. Ještě hůře kladenští hráči dopadli s obhájcem titulu doma. Porážku 1:7 mírnil gólem Melka. 

Po reprezentační přestávce hrál Třinec v pondělí předehrávku 28. kola. V domácím prostředí nestačil na Brno, kterému podlehl 1:4. "Do dalšího zápasu se dáme dokupy," varuje Kladno třinecký bek Martin Gernát. V redakčním tipu pro sázkaře i proto doporučujeme zkusit sázku na celkový počet gólů Třince v zápase. Pokud věříte, že domácí vsítí více než pět branek, pak budete hrát v kurzu 4,4:1. 

Extraligovými kuloáry se v těchto dnech nese zpráva, že by se soutěž mohla ještě v tomto ročníku uzavřít. Nikdo by nesestoupil a z první ligy by mohly jít nahoru až dva týmy... 

Jan Murárik

Foto: Oceláři Třinec, Lukáš Filipec