Vstupenky na Kladno zmizely rychlostí blesku. Nastoupí Jágr?

Hokejový duel Sparty s Kladnem odjakživa táhne do hledišť nadprůměrný počet fanoušků. Nejinak je tomu i dnes, kdy se oba rivalové střetnou v O2 areně (16.00 hod.). Sparta hlásí vyprodáno!

Z Kladna vyjede po obědě speciální vlak, který si kladenští fanoušci sami zařídili a stovky míst v něm rychle obsadili. Zbytek do kotle pro pětistovku hostů dorazí po své ose. Ostatní, kteří drží Rytířům palce, se ve vyprodané hale lehce rozptýlí. Pražský klub připravil pro ty, kdo dorazí třeba s dětmi na utkání dřív, od 14 hodin bohatý doprovodný program v sousední Galerii Harfa.
Většina publika v areně očekává, že v dresu Rytířů nastoupí Jaromír Jágr, který v domácím utkání se Spartou na konci listopadu utrpěl zranění a od té doby jen trénuje. Jak je u majitele kladenského klubu zvykem, může se pro zapojení do hry rozhodnout každou hodinou…
A jaká je bilance vzájemných zápasů? V posledních deseti se sedmkrát radovali sparťané a devětkrát padlo více než pět branek.
Využijme téhle bilance pro sázkařskou nabídku. Více než pět branek sázkové kanceláře hodnotí kurzem 1,98:1. V dosavadních dvou vzájemných extraligových duelech Sparta vyhrála třetí třetiny a pokaždé se skórem 2:0. Dva a více gólů v posledním dějství je hodnoceno kurzem 1,75:1.

Jan  Murárik
foto: Rytíři Kladno, Josef Poláček


Počasí Kladno

Předpověď počasí