Kometa se bojí Jágra

Hokejová extraliga má dnes večer před sebou jeden z dalších zřejmě vyprodaných zápasů. Rytíři hostí brněnskou Kometu (18.00 hod.).

V posledních utkáních rytíři hráli pohledný hokej a díky bojovnosti například srazili Spartu na jejím hřišti! To by mělo být pro Moravany dostatečné varování. I když ti v téhle sezoně Kladno vždy porazili, dnes tahle jejich série může velmi snadno skončit. „Nesmíte dát prostor Jágrovi. Všichni víme, že umí skvěle s pukem. Když je na ledě, musíme být ostražitější,“ ví o největším nebezpečí v kladenské sestavě obránce Komety Filip Pyrochta. „Není to ale jenom o Jágrovi. Má kolem sebe dost šikovných kluků, i na ně si musíme dát pozor,“ dodává. 

Brňané by měli přijet bez důležitého člena týmu útočníka Petra Holíka. Ovšem na ledě by neměl chybět nejrychlejší  bruslař extraligy útočník Luboš Horký. Ten nedávno objel hřiště kolem dokola v čase 13,79 vteřin. Nikdo rychlejší se letos zatím nenašel. „Chceme do konce základní části posbírat co nejvíce bodů. Na úzkém kladenském hřišti jsme už vyhráli, tak proč bychom to nemohli zopakovat?“ říká a k výhře uvedl, že by měl svoji rychlost prodat i v zápasech.
Vstupenky na Brno jsou v prodeji v cenách od 170 do 270 korun.
Redakční tip pro sázkaře: Tentokrát pro ně máme více zajímavých možností. Kladno v obou dosavadních extraligových duelech vždy vyhrálo první třetiny (1:0 a 2:0), Kometa zase druhé i třetí rovněž bez obdržené branky (2:0, 2:0, 2:0 a jednou v třetí třetině 1:0). Rytíři porazili Brno naposledy v říjnu 2013. Na výhru Kladna v první třetině je vypsán kurz 3,36:1. Na výhry Brna ve zbývajících periodách se kurz pohybuje mezi 2,352,43:1. Událost dva a více gólů v první třetině je vypsána v kurzu 2,04:1. Vsadíte-li si, že Kladno vsítí v úvodním dějství dvě a více branek, pak vám sázková kancelář může nabídnout kurz 5,19:1. Výhra domácích a celkový počet méně než sedm gólů je v kurzu 4:1.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí