Na počest členům vězeňské služby, kteří zahynuli při střelbě v ostravské nemocnici, hokejoví Rytíři sehrají extraligový zápas ve speciálních černých dresech a zapojí se do sbírky pro pozůstalé.

Kladenští hokejisté už sehráli utkání ve zlaté či růžové barvě. Třetího března, poprvé ve své historii, vyjedou na led v černých dresech. V posledním domácím zápase základní části soutěže se v nich utkají s Mladou Boleslaví.
Půjde o nadační duel a dresy budou prosty log sponzorů. Fanoušci si na zápas můžou přinést plyšáky a po prvním vstřeleném gólu Kladna je naházet na ledovou plochu. Plyšáci budou k prodeji případně i na místě za symbolických 50 korun. Vybraná částka poputuje na konto klubové nadace Rytířů Knights Foundation. Nadační fond se rozhodl podpořit také vězeňskou službu. „Rozhodli jsme se podpořit úsek vězeňské služby. Přijde mi, že se na tuto sekci zapomíná a nemluví se o ní tak jako například o hasičích či záchranných složkách. I proto bude vězeňská služba součástí velkého otevíracího ceremoniálu právě na nadačním utkání,“ řekl marketingový ředitel Rytířů Jiří Kalla.

-red-