Rytíři s Godlou na Hradec zahrát umí

Hokejoví Rytíři jsou po třech prohrách v řadě lační po bodech. Dnes dostanou šanci nějaký sebrat Hradci Králové na jeho ledě (18.00 hod.).

Mountfield vyhrál z posledních tří kol dva zápasy, ale naposled musel skousnout porážku v Liberci. Skóre z těchto duelů mají Hradečtí 9:8. Kladno z uplynulých tří kol nastřádalo skóre 6:12. Jen poslední dvě třetiny s Třincem hráli rytíři tak, jak by si jejich fanoušci představovali. Godla po tomto utkání drží čtyřicet minut v řadě neprůstřelnost. Proti Hradci chytal dvakrát. Jednou vyčapal výhru, podruhé Kladno bralo bod. V každém z těchto zápasů inkasoval slovenský reprezentant jeden gól. „Víme, jaká je tabulka a zápasy jsou pro nás poslední dobou hodně důležité. Víme, jak je to před náma a za náma. Neřekl bych, že s Kladnem to bude utkání o víc bodů, nebo jak se to říká, ale je strašně důležité,“ tvrdí útočník Michal Dragoun, který několik sezon hrál za Rytíře. 
Redakční tip pro sázkaře: Na Hradci může ležet deka. Na výhru Kladna o dva góly je pro milovníky rizika krásný kurz 8,14:1. Možnost, že Rytíři vsítí v první třetině dva a více gólů má kurz 7,03:1. Výhra hostů v první třetině a poté i celkově je v kurzu 7,96:1

Jan Murárik
foto: Mountfieldhk.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí