Kladno v Hradci Králové body nezískalo

Rytíři podlehli na ledě Hradce Králové Mounfieldu 1:4 (0:1, 0:2, 1:1).

Hradec byl dnes o poznání lepší. Rytíři si v uvodním dějství zavařili zbytečným vylučováním. Mountfield totiž jednu přesilovku využil. Při druhé brance zapomněli hosté před Godlou osamoceného Klímu, při třetí domácí rytíře v útočném pásmu rozebrali. Čtvrtým zásahem Hradečtí potrestali hrubou chybu kladenské obrany. Gól po jednoduché rychlé kombinaci umí dát i kladenští hráči. Třináct sekund před koncem zápasu byl na jejím konci O´Donnell. Střely na branku: 28:22 z pohledu domácího celku. 
Kladenští prohráli čtvrtý duel v řadě a další zápas hrají v pátek doma s Karlovými Vary (18.00 hod.). Vstupenky jsou v prodeji v cenovém rozmezí 130 - 220 korun. V den utkání se jejich ceny zvednou o dvacet korun. V tabulce se Kladnu z dolních pater po výhrách přiblížily jak Pardubice, tak Litvínov na osm, respektive sedm bodů. Olomouc na desátém místě prohrála a na Kladno stále drží náskok pěti bodů. 

Branky a nahrávky: 17. Cingel (Lev, Smoleňák), 27. Klíma (M. Chalupa, Cingel), 32. Lev (Šalda, Klíma), 43. Gaspar (Poppel) – 60. O'Donnell (Machač, J. Strnad).
Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Eklund, Cibulskis, Čáp, Šidlík, Šalda, Gaspar – Smoleňák (C), Cingel, M. Chalupa – Klíma, Lev, R. Pavlík – Žejdl, Koukal, Perret – Poppel, Morong, Dragoun.
Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Barinka (A), Romančík – Jágr, Vampola, Zikmund – J. Strnad (C), Melka, Redlich – Hovorka, Machač, Valský – O'Donnell, T. Kaut (A), Š. Bláha – Stach.

Jan Murárik
Foto: mountfieldhk.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí