Rytíři se pokusí získat body z Energie

Rytíře provází aktuální série čtyř utkání bez vítězství. Ta by dnes mohla skončit. Body by mohli získat dnes (18.00 hod.) z utkání s Energií Karlovy Vary.

Hosté přijedou se staronovým reprezentantem Jakubem Flekem, nesmiřitelným Václavem Skuhravým či extraproduktivním Tomášem Rachůnkem. Ten je s osmnácti brankami nejlepším střelcem týmu a se dvaačtyřiceti body zároveň nejproduktivnějším hráčem Energie.
Jestliže Rytíři dvakrát v sezoně na ledě Varů prohráli, pak doma si s nimi poradili poměrem 4:2. Dva góly za Kladno vsítil O´Donnell, po jedné Barinka a Lakos. Body za nahrávky si připsali Kaut, Kehar, Hajný, Valský a Zelingr. Zatímco Valský už střílí branky za svůj Liberec, Hajný je na marodce a Zelingr po otřesu mozku začal trénovat. Získat tři body ale nebude pro rytíře jednoduché. Hosté mají slušnou formu. Poslední čtyři zápasy neprohráli v základní hrací době. Rytíři v nich nezískali ani bod.
Redakční tip pro sázkaře: Zaujal nás kurz 2,54:1 na více než tři branky vstřelené Kladnem po třech třetinách. Pro odvážné je tu tip na přesný celkový počet gólů. Sedm branek je v kurzu 7,18:1. Tip čtenáře Tomáše Fujana: Kladno zvítězí 4:3.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí