Rytíři nasadí na Tygry Vampolu!

Kladno se na hostování Vampoly do konce sezony domluvilo s pražskou Slavií, které za to výměnou pustilo Vítězslava Bílka. Dnes (16.00 hod.) se tak Vampola postaví proti klubu, kde kdysi několik sezon působil.

Rytíři drží šňůru osmi porážek v řadě. Bylo by prvotřídní senzací, kdyby dnes brali na severu Čech body, natož kdyby zvítězili v základní hrací době. Ale zázraky se zvláště před play off dějí, a dokud nezazní poslední hvizd sudího, zápas může skončit oslavou papírových outsiderů.
Liberec v pátek vyhrál ve Zlíně, Rytíři padli v Olomouci. Souboj na ledě Bílých Tygrů se ponese i v duchu souboje dvojic Jágr vs. Briner – Hudáček. Legendy, která zaplní stadion a nejproduktivnějších hráčů domácího týmu. První vzájemný duel v sezoně vyhráli doma Rytíři ve fantastickém závěru 5:3. V Liberci pak prohráli 1:2. Druhý zápas v Kladně skončil opět výhrou domácího celku, tentokrát 2:0.
Redakční tip pro sázkaře: Rytířům na cizích hřištích nevycházejí první třetiny. Tip na výhru Liberce v úvodním dějství je vypsán v kurzu 1,98:1.

Jan Murárik
foto: Bílí Tygři Liberec

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí