Pardubice v únoru ještě neprohrály. Kladno tak musí zlomit dvě série

Zápas sezony, roku, utkání o psychiku. I tak se dá nazývat dnešní duel mezi Rytíři a Pardubicemi (18.00 hod.).

Pardubičtí jsou v současné době velmi silní na přesilovkách a navíc v uplynulých pěti utkáních čtyři vyhráli. Z toho v únoru zatím neztratili ani bod! Východočeši v tomto měsíci zvítězili v Hradci Králové, ve Vítkovicích a doma porazili Zlín. Od nového roku sehráli čtrnáct zápasů, z nich pětkrát prohráli za tři body. V posledních třech duelech se na výhrách bodově nejvíce podíleli Vondrka, Kolář a Kousal.
Kladno, které by rádo přerušilo sérii devíti utkání bez výhry, má v této sezoně se svým soupeřem pozitivní vzájemnou bilanci. Doma vyhrálo 3:2, venku  slavilo výhru 4:3 po prodloužení a odjelo domů s prohrou 2:3. Nejvíce bodů z rytířů v těchto zápasech nasbírali Austin, Zikmund, Stach a Nash.
Redakční tipy pro sázkaře: Na čistou výhru Kladna je kurz 2,38:1. Celkový počet branek 5 - 7 v základní hrací době je hodnocen kurzem 2,22:1. Výhra Kladna a k tomu více než pět gólů v zápase je v kurzu 4,82:1. Rytíři se  spoléhají na Austinovy góly. Kurz na to, že se kanadský obránce zapíše mezi střelce je 3,5:1. Spojení výhry Kladna a střelce Austina je v kurzu 6,16:1.
Tip fanouška Rytířů Tomáše Fujana: 3:2 pro Kladno.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí