Kladno si na rozloučenou se sezonou pro domácí utkání s Mladou Boleslaví (úterý, 17.30 hod.) zvolilo nadační černé dresy.

Jejich dražbou se rozhodli podpořit klubový nadační fond Knight Foundation. Klub rovněž odstartoval spolupráci s Institutem Klinické a Experimentální Medicíny (IKEM). Přihlásil se tak do řad podporovatelů dárcovství kostní dřeně a krevních destiček. Zároveň nově podporuje Vězeňskou službu ČR. Začátek aukce nadačních dresů na portálu Aukro je datován zhruba od 5. března. Výtěžek z dražby poputuje na konto nadačního fondu Knights Foundation. Bližší informace o aukci i nadačním fondu se dočtete na sociálních sítích Rytířů Kladno. 
Rytíři sestřelili doma pražskou Spartu 4:2 a následně v Brně vyhráli 2:1. Ovšem vyhráno po těchto duelech nemají. Jejich největší soupeři v boji o záchranu v extralize Pardubice, Vítkovice či Litvínov si odstup od Kladna pečlivě každé kolo hlídají. Pardubice zítra hrají doma se Spartou, Litvínov jede do Olomouce a Vítkovice hostí Karlovy Vary. Pokud všichni vyhrají za tři body, bude rozhodnuto!

Jan Murárik