První přátelské utkání Rytířů režíruje hrozba covidu-19

S návštěvou dnešního úvodního duelu hokejových Rytířů s Ústím nad Labem (17.30 hod.) si s sebou na kladenský stadion musejí fanoušci vzít také velkou dávku pochopení a trpělivosti.

Omezení kvůli hrozbě covidu-19 je ze strany hokejového svazu více než dost. Klub proto žádá fanoušky na ČEZ stadionu, aby dodržovali pravidla, na kterých se dohodl Český svaz ledního hokeje s hlavním hygienikem ČR. Na stadionu jsou pouze 4 od sebe oddělené sektory s novým způsobem označení. Každý z nich má své toalety i místa pro občerstvení. Návštěvníci se nesmí pohybovat mezi jednotlivými sektory. Mohou využívat jen prostor sektoru, do kterého si zakoupili vstupenku. Každý sektor má vyznačený vchod a východ. Diváci musí striktně dodržovat sezení na sedadlech, která si koupili.
K sezení je k dispozici jen každá druhá řada a mezi diváky bude vždy jedno volné sedadlo (i v případě, že na zápas dorazí např. čtyřčlenná rodina – ani tak není možné sedět vedle sebe), sektor stání bude uzavřen. Roušky nejsou povinné, ale klub jejich užití doporučuje. Bezpečnostní služba může neukázněné návštěvníky ze stadionu vykázat. O první přestávce zápasu Rytíři představí nové dresy.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí