Otevření kladenského zimního stadionu dovolí hokejovým Rytířům naskočit do letního Generali Česká Cupu. První utkání sehrají 11. srpna proti Spartě.

Veřejnost však stále nemá na stadion přístup. Pokud chce někdo s hráči nebo realizačním týmem jak Rytířů, tak z klubu PZ hovořit, musí počkat před stadionem. Omezení platí do 15. srpna.

Klubový web uvádí podrobné informace pro zápasové dny. Kapacita stadionu bude pro nadcházející zápasy Generali Česká Cupu omezena. Místa na stadionu jsou upravena tak, aby každé druhé sedadlo zůstalo prázdné (jak to nařizují celoplošná opatření). Vedle sebe nemohou sedět ani rodinní příslušníci. Děti do dvanácti let však mohou sedět na klíně. Na stadionu vznikly nové sektory (každý má svůj vchod a východ).

Je zakázáno pohybovat se mezi jednotlivými sektory. Návštěvník tak musí využívat jen prostor sektoru, do kterého si zakoupil vstupenku. Sektor stání je pro přípravné zápasy i Generali Česká Cup uzavřen. Kapacita vozíčkářů je omezena na 3 (+ doprovod). Každý vozíčkář se musí nejpozději 24 hodin před zápasem nahlásit na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Před vstupem na stadion a po celou dobu návštěvy stadionu musí mít všichni na ústech roušku.

Rozpis pohárových utkání
11.8. v 18:00, Rytíři Kladno vs. HC Sparta Praha

13.8. v 18:00, Rytíři Kladno vs. ČEZ Motor České Budějovice

14.8. (čas bude upřesněn), HC Škoda Plzeň vs. Rytíři Kladno

17.8. (čas bude upřesněn), ČEZ Motor České Budějovice vs. Rytíři Kladno

18.8. v 18:00, Rytíři Kladno vs. HC Škoda Plzeň

21.8. od 18:00, HC Sparta Praha vs. Rytíři Kladno

Poté rytíři sehrají dva přípravné duely s pražskou Slavií (25. 8. doma a 1. 9. v Praze).

Jan Murárik