Program Rytířů: Dnes Kolín. Ve středu Slavia?

Rytíři dnes (16.00 hod.) domácím zápasem s Kolínem rozehrají prvoligovou sezonu. Ve středu možná přijede soupeř mimo program.

Středeční druhé kolo sehraje Kladno opět před domácím publikem (18.00 hod.). Ovšem pokud se v týmu Přerova prokáže nákaza covidem-19, Zubr za rytíři nepřijede. V úvahu připadá náhradní soupeř. Tím zřejmě bude pražská Slavia, které koronavir zrušil středeční utkání v Kadani.
Dnešní zápas rytířů s nováčkem první ligy neslibuje žádná překvapení. Domácí celek s Tomášem Plekancem v čele stojí spíše před otázkou, kolik branek Kolínu přibalí na cestu zpátky.
Klub na svém webu připomíná, že pro diváky platí nařízení o povinném zakrytí nosu i úst po celou dobu pobytu uvnitř zimního stadionu. Sezení ob řadu ani ob sedadlo není povinné. Každý nově vytvořený sektor má svůj vchod a východ, toalety a občerstvení. Diváci mohou být pouze v sektoru, do kterého si zakoupí vstupenku. Chození mezi sektory je zakázáno. Diváci musí sedět pouze na místě, které mají na své vstupence/permanentce. V sektoru stání žádáme fanoušky o co největší rozestupy.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí