Na zimák nikdo nesmí, Rytíři nebudou hrát ani ve středu

Zimní stadion je ode dneška na čtrnáct dní veřejnosti zcela uzavřen. Ruší se Školička bruslení. Zápas s Benátkami uvidí fanoušci jen z přímého přenosu na internetu.

Na stadion mohou pouze trenéři, hráči, vedoucí mužstev, zaměstnanci a vedení klubu, osoby starající se o chod stadionu. Jedinou výjimkou jsou rodiče hráčů 1. a 2. třídy, kteří v maximálním počtu deseti osob a s rouškou na obličeji svým dětem můžou pomoci s výstrojí. Na tréninky i zápasy však nesmí. Klub proto bude streamovat zápasy mládeže z první plochy živě na klubovém youtube kanálu. Školička bruslení je ode dneška zrušena.
Pronájmy ledových ploch nejsou od pondělí 5. října do neděle 18. října pro rekreační účely (tedy pro neregistrované týmy/sportovce) k dispozici, a to pro jakýkoliv počet účastníků.
A-tým odehraje zápas s Benátkami nad Jizerou 17. října bez diváků. Kapacita na toto utkání je maximálně 130 lidí na celém stadionu. Do tohoto počtu jsou zahrnuti všichni hráči, trenéři, rozhodčí, režie, vedení klubu. VIP prostory budou uzavřeny. Klub vynaloží maximální úsilí pro všechny hráče, trenéry, partnery a fanoušky (permanentkáře) k tomu, aby bylo možné utkání sledovat živě, a to zdarma. O rozeslání kódů pro sledování budeme veřejnost s předstihem informovat – každý by tak měl obdržet unikátní přihlašovací kód. Veřejné bruslení se odkládá.
Rytířům kvůli karanténě hráčů Třebíče odpadá středeční zápas na Vysočině.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí