Winter Classic v čele s Rytíři letos ve Špindlu nebude

Až příští rok, pokud koronavirus dovolí, se uskuteční velmi očekávaná událost D+D Real Winter Classic ve Špindlerově Mlýně. Letos na hokejovou show pod širým nebem zapomeňte.

Spoluorganizátoři události Rytíři Kladno a Skiareál Špindlerův Mlýn posouvají nový termín na 9. - 11. prosince 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není zapotřebí je vyměňovat. Prosincová utkání Tipsport extraligy mezi Mountfieldem HK - HC Spartou Praha či Chance ligy mezi HC Stadionem Vrchlabí a Rytíři Kladno se uskuteční v nových termínech na stadionech domácích týmů.
 „Mrzí mě to,” uvádí Jaromír Jágr na webových stránkách svého klubu a dodává: „D+D Real Winter Classic jako průřez českým hokejem je unikátní událost, skvělá myšlenka a akce, kterou sport a hokej zejména v tomto období opravdu potřebují. Každopádně věřím, že všechny zainteresované kluby i partneři nám zachovají přízeň a podpoří tuto unikátní akci i v roce 2021. Pro mě osobně byla velká výzva zahrát si v Česku pod širým nebem. Bohužel si musím počkat ještě o rok déle.” 
Další informace o akci D+D Real Winter Classic naleznete na oficiálním webu www.winterclassic.cz.

Jan Murárik
Ilustrace: rytirikladno.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí