Kadaň dnes v Kladně představí elitního beka. Rytíři zvou na přenos do hospody

Rytíři po výhře v Prostějově vyzvou dnes večer (18.00 hod.) kadaňské Trhače. Fanoušci můžou přímý přenos sledovat v restauraci zimního stadionu.

Trhači prý do Kladna přivezou svou nejnovější posilu Karla Kubáta. Bývalý elitní extraligový bek Litvínova odehrál sezonu v KHL za Vladivostok. Rytíři zvou fanoušky do restaurace na zimáku. Přímý přenos utkání s posledním celkem Chance ligy pustí přes projektor a k tomu připraví tipovačku. Její vítěz získá kalendář Rytířů 2021, jejich aktuální plakát či pivo a klobásu zdarma. Po příchodu do restaurace stačí zapsat své jméno/přezdívku na tabuli a uvést jméno prvního kladenského střelce zápasu. Pokud se stane, že jméno střelce uhádne více než tři tipéři, výherce organizátor vylosuje.
Pokud zůstáváte dnes u svých chytrých telefonů nebo u počítačů, pak majitelé rytířských permanentek sledují zápasy na HokejkaTV.cz zadarmo. Fanouškům, kteří si již členství na HokejkaTV aktivovali, se předplatné zdarma prodlouží. Jak získají permanentkáři Rytířů přístup k bezplatným streamům na HokejkaTV.cz? Zde je návod dle Rytířů:

1.     Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky nebo klubové karty daného klubu.

2.     Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.

3.     V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.

4.     Vyberte si členství s názvem „KLUB CHANCE“ a klikněte na „Objednat“.

5.     Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte kód, který jste od nás obdrželi.

6.     Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.

7.     Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.

8.     Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Chance liga / Chance liga živě

V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týče přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení. Kdo permanentku nevlastní, může utkání sledovat na stejném serveru po uhrazené předplatného 49 korun za utkání či 99 korun na týden.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí