Nikoli v sedmnáct, jak bylo původně určeno, nýbrž v šestnáct hodin dnes začne zápas Chance ligy mezi přerovskými Zubry a Rytíři Kladno.

Premiéru proti největší české hokejové legendě Jaromíru Jágrovi by mohl odehrát obránce Radek Kučeřík, člen reprezentačního výběru na nedávném šampionátu dvacítek. „Je to pro mě velká motivace. Něco takového je vždycky čest,“ uvedl na klubovém serveru.
Majitele Rytířů a jeho spoluhráče na severu Moravy čeká nepříjemný soupeř. Mnohem těžší, než byl ten poslední, Kolín. Zubři totiž dvě poslední domácí utkání vyhráli 4:0. Tímto brankovým poměrem přehráli Třebíč a Sokolov. Předtím porazili Litoměřice 5:3, čímž na okamžik přerušili svůj obvyklý výsledek 4:0, kterým před „Kališníky“ udolali Ústí nad Labem…
Vzájemný duel s Kladnem skončil poměrem 3:2 pro rytíře. Dvěma góly se na vítězství Středočechů podílel útočník Pitule, jedním obránce Frye. Za hosty se trefili Kubeš a Hejcman. Sázkové kanceláře vypsaly, mimo jiných, zajímavý kurz na výhru Kladna 4:3. Pokud zkusíte tento přesný výsledek, pak hrajete v kurzu 20,1:1.

Jan Murárik