Dálkový trénink rytířské mládeže vede specialista

Kvůli pandemii koronaviru nemohou děti na stadiony. Rytíři Kladno pro své mladé hráče organizují tréninky na dálku pod odborným dohledem specialisty.

Harmonogram kladenské mládeže se od začátku letošní sezony přizpůsobuje vládním opatřením. Na ty pokaždé trenéři Rytířů reagovali. „Od začátku jsou v harmonogramu mládeže nejen tréninky online, ale i individuální tréninkové jednotky. Online tréninky mají všichni v jeden čas jednotné, individuální se v každé kategorii trochu liší,“  vysvětluje kondiční trenér Rytířů Michael Obrtel (na snímku). Ten má na starost devátou třídu a akademické celky (dorost a juniory). O tréninky nižších kategorií se starají trenéři Dominik Borkovec a Pavel Husarik. 
„Snažím se vysvětlit správný postup a upozorňuji na časté chyby, které se při daném cviku dělají. Jelikož mnozí kluci doma nemají činky a velké osy, využíváme hlavně váhu vlastního těla," dodává Obrtel. Kvůli aktuální situaci tak mladí hokejisté alespoň naberou na síle, což se při přechodu do vyšších věkových kategorií každému hodí.

Rytíři Kladno

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí