Vyhraje Kladno i na Moravě poslední třetinu?

Rytíři jsou na polovině cesty do finále play off. Sérii s Porubou vedou po dvou domácích výhrách, o kterých se vždy rozhodlo v závěrečných třetinách. Dnes se rytíři poprvé představí na severu Moravy.

V obou utkáních na ledě Rytířů drželi hráči Poruby do 47. respektive 50. minuty nerozhodný stav. Poté se záhadně jejich odpor zlomil a v osmi minutách dokázali inkasovat až čtyři góly. „Play off rozhodujou detaily. Kladno je takticky na velmi vysoké úrovni,“ pochválil rytíře trenér Poruby David Moravec.
Pokud se hra Poruby výrazně nezmění, mohou například sázkaři tipovat počet branek v poslední třetině, vítěze závěrečné periody, či neprohru Moravanů v první třetině. Ostatně, jak jsme v posledním referátu z utkání v Kladně poznamenali, rytíři ještě v play off první dějství nevyhráli…
Náš tip: Neprohra Poruby v první třetině je u sázkových kanceláří v kurzu 1,43:1, výhra Kladna ve třetí třetině je v kurzu 2,44:1, na to, že Rytíři v závěrečné periodě vsítí alespoň jeden gól, je kurz 1,43:1. Výhra Poruby v první třetině v kombinaci s celkovou výhrou Kladna v utkání je hodnoceno kurzem 11,5:1!
Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí